TXdown® heeft uitstekende thermische eigenschappen en uniforme isolatie-eigenschappen, presteert zeer goed in vergelijking met andere natuurlijke isolatiematerialen en presteert beter dan de meeste, zo niet alle synthetische vezels. Deze techniek maakt Bernamo uniek.

Ontdek het toppunt van duurzame mode met Bernamo's warmste en milieuvriendelijke jassen die innovatie, prestaties en stijl naadloos combineren. De kern van hun jassen wordt gevormd door het revolutionaire isolatieconcept, genaamd TxDown, dat een nieuwe maatstaf in de branche zet.

TxDown is een unieke lichtgewicht en ademende vulling die de regulering van de lichaamstemperatuur en vochtigheid mogelijk maakt, waardoor optimaal comfort onder alle weersomstandigheden wordt gegarandeerd. De vaste donslaag die in de jassen wordt gebruikt, elimineert op effectieve wijze eventuele koude plekken, wat een vaak voorkomend probleem kan zijn bij traditionele donsjassen, door ervoor te zorgen dat de vulling op zijn plaats blijft.

Deze jassen presteren niet alleen uitzonderlijk goed, maar zijn ook een uitstekend voorbeeld van Bernamo's toewijding aan ecologische duurzaamheid. De jassen zijn ontworpen en vervaardigd in de Europese Unie met behulp van gerecyclede materialen, afkomstig van PET-flessen. Door dit te doen vermindert Bernamo de impact op het milieu door afval opnieuw te gebruiken en de behoefte aan nieuwe materialen te verminderen.

Naast dat ze gemaakt zijn van gerecyclede materialen, zijn de jassen van Bernamo ook waterafstotend en pfc-vrij, waardoor ze duurzaam en duurzaam zijn. De jassen zijn gemakkelijk te onderhouden, waardoor ze een praktische en milieuvriendelijke keuze zijn.

Samenvattend zijn de warmste en duurzame jassen van Bernamo een bewijs van hun toewijding aan innovatie en duurzaamheid, waardoor ze een topkeuze zijn voor milieubewuste mensen die op zoek zijn naar best presterende en modieuze jassen.