Maak kennis met Bernamo

Innovatieve en duurzame bovenkleding, gemaakt in Europa.

Bernamo is een merk dat in 2021 is opgericht na jaren van voorbereiding en onderzoek. Ondanks de uitdagingen die de coronacrisis met zich meebracht, zette het team achter Bernamo door en werkte onvermoeibaar om hun visie tot leven te brengen. Tegenwoordig presenteren ze met trots hun unieke lijn donsjassen die innovatie, stijl en duurzaamheid naadloos combineren.

De kern van de jassen van Bernamo is hun revolutionaire isolatieconcept, genaamd TXdown®, ontwikkeld door Down Creators. Deze unieke technologie biedt verschillende voordelen, waaronder uitzonderlijke warmte, lichtheid en ademend vermogen. Met TXdown® zijn de jassen van Bernamo ontworpen om uw lichaamstemperatuur en vochtigheid te reguleren, waardoor ze de perfecte metgezel zijn voor alle weersomstandigheden. Bovendien zorgt de vaste laag dons ervoor dat de vulling op zijn plaats blijft, waardoor koude plekken die vaak voorkomen bij traditionele donsjassen worden geëlimineerd.

Maar Bernamo's inzet voor duurzaamheid houdt daar niet op. Het merk zet zich in voor het gebruik van gerecyclede materialen in hun jassen, van de buitenstof tot de binnenvoering, ritsen en donsisolatie. Dit betekent dat elke jas is gemaakt van materialen die zowel hoogwaardig als milieuvriendelijk zijn. Alle jassen van Bernamo worden ook in Europa gemaakt, in dezelfde regio waar de materialen vandaan komen, waardoor de impact op het milieu nog verder wordt verminderd.

Bernamo werkte voorheen samen met Marfashion en Marbul, twee bedrijven die bekend stonden om hun expertise in de productie van private label-kleding. Aanvankelijk profiteerde Bernamo van hun steun en toegang tot een productiefabriek in Bulgarije, een EU-lidstaat. Bernamo is sindsdien echter uitgegroeid tot een volledig onafhankelijk merk, dat is gegroeid en een eigen identiteit heeft gevestigd, los van de aanvankelijke banden met Marfashion en Marbul.

Bernamo's toewijding aan duurzaamheid is een weerspiegeling van hun waarden en overtuigingen. Ze geloven dat hun producten de weg kunnen helpen effenen naar een duurzamere toekomst, waarin mode zowel stijlvol als milieubewust is. Door een duurzaam product van Europese makelij aan te bieden, loopt Bernamo voorop op het gebied van duurzame mode, jas voor jas.

ONTMOET ONZE OPRICHTER

Amaury