Bernamo: Belgisch jassenmerk leidt de weg naar duurzaamheid en innovatie

Bernamo: Belgisch jassenmerk leidt de weg naar duurzaamheid en innovatie

Revolutionaire kleding gemaakt van gerecyclede materialen en een nieuwe collab.

[Gent, 11 mei 2023] – Bernamo, een toonaangevend Belgisch jassenmerk dat zich toelegt op duurzaamheid, verandert de spelregels in de modewereld met zijn nieuwste collectie. De jassen van Bernamo zijn niet alleen stijlvol en van topkwaliteit, maar ook gemaakt van gerecyclede materialen, waardoor ze een positieve impact hebben op het milieu. Bernamo blijft trouw aan zijn missie om duurzaamheid te authentiek en lanceert voortdurend nieuwe varianten om aan de waarden van zijn milieubewuste klanten te voldoen

Het duurzaamheidsinitiatief van Het hart van Bernamo ligt in de materialen die ze gebruiken. De stoffen van hun jassen worden uit gerecyclede PET-flessen, waardoor plastic afval een tweede leven krijgt. De vulling van de jassen bestaat uit gerecycleerde donsvezels, die zorgvuldig aan elkaar geklit zijn om de kou buiten te houden en altijd op hun plaats te blijven. Dit innovatieve ontwerp zorgt voor optimale warmte-isolatie zonder te doen aan het comfort.

In een opwindende nieuwe ontwikkeling heeft Bernamo onlangs een samenwerking aangekondigd met het duurzame duurzame Belgische merk WOOST. Samen hebben ze een lichte bodywarmer ontworpen die perfect is voor de zomer en ook als extra laag onder een andere jas gedragen kan worden. Dit nieuwe model is dunner dan de traditionele jassen van Bernamo en biedt de ideale oplossing voor de zomer te overbruggen met stijl en functionaliteit. De bodywarmer is verkrijgbaar in drie trendy kleuren: navy, groen en okergeel, waardoor klanten een persoonlijke touch kunnen toevoegen aan hun zomerse outfits.

Naast deze boeiende samenwerking is Bernamo ook druk bezig met het ontwikkelen van zwembroeken. Met gelijktijdige duurzaamheid aan duurzaamheid en hoogwaardige materialen zal Bernamo binnenkort een collectie zwembroeken bevatten die perfect passen bij het moderne, milieubewuste levensstijlconcept van het merk.

“We zijn ontzettend trots op onze duurzame op het gebied van duurzaamheid en innovatie”, zegt [Amaury Vanderlinden], oprichter en creatief directeur van Bernamo. “Met elke collectie streven we ernaar om onze klanten hoogwaardige kledingstukken te bieden die zowel stijlvol als milieuvriendelijk zijn. We zijn verheugd over onze samenwerking met WOOST en kijken uit naar de lancering van onze zwembroekencollectie. Bernamo blijft grenzen verleggen en de normen voor duurzame modus verhogen.”

Bernamo nodigt fashionista's, natuurliefhebbers en bewuste consumenten uit om hun nieuwste collectie te bewonderen op www.bernamo.be

…………………………………………………………………………………………………………………………… ………

Heeft u vragen over dit persbericht? Neem dan contact op met

Amaury Vanderlinden
Zaakvoerder Bernamo Kleding
Meerkenshamstraat 16
9070 Destelbergen
GSM: 0491 56 93 76
E-mail: hallo@bernamo.be
Beeldmateriaal beschikbaar via www.bernamo.be/impressies
Online: www.bernamo.be

Terug naar blog